Sista dagen i USA

Min sista dag innan jag åkte hem började med frukost på IHOP med Jannica efter hon lämnat barnen på skolan. Åt en jättegod våffla med citronkräm och jordgubbar. Efter lunchen så gick vi direkt till poolen och solade i några timmar, så sorligt att tänka att det var sista dagen jag kunde sola vid en pool på länge.. efter det så gick vi tillbaka till Jannica och sen så började hon jobba igen. Vi lekte lite med barnen och sen så duschade jag. Fick ett jättegulligt litet gosedjur av hennes värdbarn också. Åh kommer sakna dom så mycket. Direkt när Jannica slutade så åkte vi för att hämta Josefine och åkte sen till Walnut Creek för att äta middag på Cheesecake Factory. Lisa kom också dit när hon slutade och vi satt i flera timmar och åt, pratade och hade det jättetrevligt. Vi satt ute och åt och det var inte ens speciellt kallt. Åt min favorit cheesecake med oreo cookies som är så god! Tror vi åkte hem igen kring tio tiden och när jag kom hem så blev det att försöka packa klart innan det var dags att sova sista natten i min värdfamiljs hus. Så himla konstig känsla.
 
 

En dag med J & L

Hängde med Jannica och hennes yngsta värdbarn i Emeryville på måndagen min sista vecka i USA. Jag hade lite sista minuten shopping att göra, fast väskorna redan var helt fulla haha. Vi tog bilder i ett photo pooth där och gick på starbucks innan vi åkte hem till dom och åt lunch. Vi åkte sen och hämtade Jannicas äldsta värdbarn och lekte hemma hos dom tills Jannica slutade och då åkte vi till Walnut Creek och och gick runt och kollade i affärer, men köpte inget! Kvällen avslutades med glass på cream, haha standard ju! Tisdagen bestod mest av packning och på kvällen så hämtade Jannica mig och så hade vi sleepover hos henne och såg på Pretty Little Liars.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to me!!

Hade verkligen världens bästa födelsedag och sista helg i USA. För ja, min sista lördag i USA var även min födelsedag, så självklart skulle det firas stort! Dagen började med att jag fick frukost på sängen av Jannica, så snällt! Efter den goda frukosten så satt vi och såg på frozen med hennes värdbarn en stund innan vi gick till poolen. Vädret var helt underbart så vi solade och åt lunch vid poolen i några timmar innan vi skulle göra något annat som Jannica planerat och det var en vinprovning på ett vinställe nära poolen. Kring 4-5 tiden så gick vi tillbaka till Jannica och började fixa oss inför kvällen. När vi fixat klart oss och ätit middag så kom Janna förbi och hängde med oss en stund innan vi åkte till BART och tog tåget till San Francisco. Vi kom fram till nattklubben där festen var kring 11 tiden och temat på festen var spring party, så alla hade färgglada klänningar. Festen var verkligen så grym och massa folk kom och sa grattis till mig, även massa folk jag inte ens kände haha. Men det var verkligen så kul! Det var ett ballon drop vid midnatt och ett photo booth så det togs en massa roliga bilder. När klubben stängde kl 2 så hamnade jag, Jannica och Janna på nån efterfest nånstans innan vi någon gång sent på natten/tidigt på morgonen tog en taxi hem. Somnade direkt vi kom hem till Jannica efter en så grymt bra kväll!!! Hade verkligen en så grymt bra födelsedagen och tack till alla som gjorde den så underbar! ♥♥♥'