San Francisco ♥

Igår kväll så åkte jag och Jannica till Twin Peaks för att se den otroligt fina utsikten över San Francisco. Vi var ju där för några veckor sen på dagen och det var hur fint som helst då. Men måste nog ändå säga att det var ännu finare utsikt på natten, synd bara att det blåste sjukt kallt.. Kan verkligen inte förstå att jag bor i denna underbara stad! ♥
 
Amazing view!

Lazy Sunday

Vi hoppade över frukosten i söndags och började dagen med lunch på Cheesecake Factory i Walnut Creek. Tog en pulled pork sandwich som är jättegod och sen gick resten av dagen åt till halloween shopping. Jag och Jannica beställde massa saker och är nästan klar med allt inför halloween nu, så längtar tills vi får hem alla våra saker som vi beställt. Jag vet att jag tjatar jättemycket om halloween, men har längtat att få gå på en riktig halloweenfest i USA sen förra halloween och vi har planerat det i flera månader känns det som. Kommer bli så bäst! Kvällen spenderade jag med min värdfamilj innan Jannica som jobbade några timmar kom hit igen. När hon åkte hem kring tiotiden så somnade jag nästan direkt. En lugn och skön söndag helt enkelt.
 
 
Lunch på en av mina favorit restauranger
 

Frat Party & Football Game!

Jag och Jannica steg upp tidigt i lördags för att göra oss klar för frat party i studenthusen i Berkeley. De har alltid massa fester innan en football match vilket det var i lördags. Vi började dagen med pannkakor som hennes värdmamma gjort till frukost innan Josefine kom förbi kring tiotiden och vi började gå till campus. När vi var framme där var festen redan i full gång. Kan bara säga att college fester i USA är precis som på film, så det är väldigt kul att uppleva det. Halv ett så gick vi till arenan där matchen skulle spelas och köpte biljetter. Matchen började 1 och slutade inte förrän efter 5, så det var lite segt i början och jag somnade i halvtid haha. Men på slutet var det riktigt bra och jämt och vårt lag Cal Bears vann med 3 poäng efter övertid, så det var en riktig spännande match och mycket bättre än den jag var på förra året. Stämningen var också hur bra som helst och alla stod och skrek på slutet när de vann! Vi var jättetrötta när vi kom hem på kvällen och jag och Jannica hade planerat att gå ut i Berkeley på kvällen men var alldeles för trötta så det blev en filmkväll hemma istället. Verkligen en grymt bra dag!
 
Tog seriöst över 100 bilder, så var lite svårt att välja bilder men här kommer några av dem!