En söndag i USA

Varje söndag så är det Farmers Market här i Montclair och eftersom jag inte hade några planer förra söndags morgonen, så bestämde jag mig för att gå dit.
 
Jordgubbar
 
Tavlor
 
Smycken
 
jag köpte en crepes och åt den till lunch
 
Och gjorde sen pedikyr innan jag gick tillbaka.
 
Klockan 3 var det ett au pair möte i en park i Walnut Creek, så jag, mamman och killen åkte dit. Det var en clown där och det fanns en massa goda cupcakes :)
 
 
Vi var där i ca 1 timme och sen åkte jag med Teresa till Rockridge där det också var en marknad. Men den var större än den i Montclair, så vi gick runt där en stund och sen så åt vi middag på en restaurang och gick sen hem till Teresa och var där en stund innan hon skjutsade hem mig.
 

En solig lördag i San Francisco

En lördag tidigare i oktober så åkte jag och Teresa från Spanien till San Francisco. Vi började med att gå omkring på affärerna på Union Square och jag köpte ett par jeans och en klänning. Vädret var verkligen hur bra som helst, så vi gick även omkring ute en hel del.
 
Väntar på tåget till SF
 
Köpte chokladdoppande jordgubbar
 
Det var väldigt många som väntade på en Cable Car.
 
Och det gjorde även vi, men vi åkte inte med den utan tog bara några foton. Jag får åka den en annan gång.
 
Sen åt vi en god hamburgare till lunch och tog lite bilder på Union Square.
 
Teresa och jag på Union Square
 
Det var en marknad där, så vi gick och kollade lite där också.
 
Nästa ställe som vi gick till var Chinatown
 
Och självklart så tog vi lite bilder där och köpte lite souvenirer.
 
 
Teresa köpte en California flagga som jag självklart tog en bild med. California måste verkligen vara den bästa delstaten i USA, det är så fint här och vädret är helt perfekt! :) Teresa började att jobba kring fem, så vi tog tåget tillbaka klockan fyra, efter en mycket bra dag i San Francisco.

Sammanfattning av första tiden i USA

Nu har jag varit i USA i nästan 2 månader och tiden har verkligen gått så fort. Jag kan verkligen inte första att det redan är slutet av oktober. Under den här tiden USA har jag hunnit med en hel del saker. Jag har varit i fyra amerikanska delstater (California, Nevada, New York och New Jersey), träffat en massa nya vänner och fått se platser som jag aldrig annars skulle fått sett. Sen så har jag självklart jobbat lite också :) Istället för att skriva en lång uppsats om dessa veckor, så tänker jag sammanfatta allt med lite bilder. Det blir både lite enklare och roligare! :)
 
 
För det första så har jag ju jobbat en hel del och även gjort massa roliga saker med killen. En dag så var vi på ett science center i närheten.
 
 
Vi har också varit på story time på biblioteket några gånger.
 
 
Vi har även varit på Gymboree och lekt där.
 
 
Någon gång i september så gick jag, pappan och killen till en redwood skog i närheten, redwood träden är världens högsta träd och växer nästan bara här i norra Kalifornien. (Redwood är träden på första bilden, fast de här träden var inte jättestora)
 
 
Jag har kört bil nästan varje dag sen jag kom hit, här är vi på en motorväg på väg tillbaka till huset.
 
 
En söndag i slutet på september åkte jag Cholé, Cecilie och Lise (från Frankrike, Danmark och Danmark) till en pool och solade. Det var väldigt varmt och skönt :)
 
 
Jag och Chloé åkte på ett au pair möte på ett café i september. Det var väldigt kul att träffa fler au pairer. Jag åt en god chokladkaka och drack en chai latte.
 
 
Jag, mamman och killen åt middag på Cheesecake Factory i Walnut Creek. Min lemon raspberry cream cheesecake var jättegod! :)
 
 
Jag har även gjort många andra saker och ska skriva några inlägg om vad jag har gjort på helgerna, då det är då jag gör mest saker. Efter de här första månaderna i USA så känner jag verkligen att det var rätt beslut att åka iväg, om jag inte skulle ha gjort det så skulle jag verkligen ha ångrat det. Så nu är snart två månader avklarade, bara tio kvar då! :)