JAG SKA FÖRLÄNGA!!!!!

Ja det är sant, JAG SKA FÖRLÄNGA!!! Det känns verkligen helt galet, men det skulle inte kunna kännas bättre. Jag är verkligen sååååååå glad att jag ska stanna här i USA till Mars 2015 och det ska även bli skönt att missa ännu en vinter i Sverige hehe... Det var i onsdags som jag sa till min värdfamilj att jag ville stanna och de blev verkligen så glada, vilket ju känns jättekul! Så det här kommer nog bli hur bra som helst och jag kunde verkligen inte vara gladare just nu! Jag vet att jag inte kommer ångra mig för det känns så rätt och det bästa av allt är ju att världen bästa Jannica också förlänger! :D Har även bokat en resa till Sverige för att åka och hälsa på, så redan på tisdag så flyger jag hem till Sverige och stannar där till den 12 juli. Ska bli skönt med lite semester och att träffa alla hemma! Men är så glad att jag inte ska stanna där nu, för jag älskar verkligen mitt liv här i USA! ♥
 
 
Ungefär så här glad är jag att jag ska förlänga...
 
 ... Och ännu gladare att den här tjejen ska stanna här med mig...
 
 
... I den här underbara staden! ♥

Och det här hände i lördags

Gjorde inte allt för mycket på lördagen, men jag och Jannica åkte i alla fall till Emeryville och shoppade lite och åt pizza till lunch. Sen skulle Jannica jobba några timmar, så jag skjutsade hem henne och sen la jag mig ute och solade. Jannica kom hem till mig kring 8 och vi gjorde dipp och grönsaker som vi åt medan vi tittade på serier resten av kvällen och gjorde lite planer för söndagen.
 
 

I fredags

Har inte bloggat något under veckan mest för att det inte har hänt något speciellt att skriva om. Har jobbat till minst klockan 6 varje dag, men ska inte klaga då jag var helt ledig på fredagen då min värdfamilj var i LA. Åkte på morgonen med Jannica och hennes yngsta värdbarn till Fairyland. Min värdfamilj är ju medlem där så kan gå in gratis så tänkte att det kunde vara kul att följa med dem dit, vilket det också var. Jannica skjutsade hem mig kring halv 1 och då gjorde jag en jättegod sallad till lunch och låg ute i solen och lyssnade på musik och skypade och bara njöt av min lediga dag. Ska faktiskt bli riktigt skönt att vara mer ledig från och med mitten av juli då mitt värdbarn börjar preschool två heldagar i veckan. Kring klockan 5 så åkte jag till Jannica och åt middag innan vi gick till poolen för lite simträning. Senare på kvällen så gick vi ut i Berkeley och kom hem kring 3 på natten. En bra ledig fredag helt enkelt!
 
Children's Fairyland
 
 
 
 
Min goda kycklingsallad
 Älskar California värmen!
 
 
Sen tog vi en simtur i poolen
 
Och sen blev det lite fredagsparty!