Happy birthday to my little boy!

I söndags så var det dags för mitt värdbarns 2 årskalas! Kring 10 på morgonen så åkte jag med min värdfamilj och mitt värdbarns mormor och fixade till inför kalaset. Tyvärr så kunde ingen av mina kompisar komma, för de var alla bortresta just den här veckan, men det var kul ändå. Hade träffat de flesta som kom och alla var jätteglada att jag ska förlänga, så det kändes verkligen jättekul! :D Kalaset började kring 11 och vi åt mat, åt jättesöta cupcakes med tåg på och lekte lite lekar. Kring halv 3 så åkte vi hem igen efter ett roligt kalas för sötaste killen. Då gick jag ut och solade lite och tog det lugnt innan jag kring 5 åkte för att hämta Jannica och Kerstin som äntligen är tillbaka här! :) Vi åkte hem till Jannica och pratade och sen åkte vi för att köpa middag och åkte tillbaka till Jannica och såg tv resten av kvällen.
 
Ballonger till födelsedagsbarnet
 
Fixar i ordning inför kalaset
 
Cupcakes!
 

Förra veckan

Onsdag - fredag har jag haft min lilla kille hela dagen och jobbade 10 timmar på onsdag och torsdag och hela kvällen på fredag. Hade playdate med Sofia och hennes värdbarn hos oss på onsdag, på torsdagen åkte vi till en park i Orinda och på fredagen så åkte vi till en pool. Har varit galet varmt de senaste dagarna, vilket ju är jätteskönt men jobbigt att jobba för man orkar ju inte göra någonting då. Men älskar värmen, så ska inte klaga! :)
 
 
På väg till en park i Orinda
 
Yoghurt och te till frukost
 
 
Park och pool med mitt värdbarn i fredags
 
 

Tisdag & au pair möte

I tisdags så började jag jobba klockan 7.30 och gjorde frukost till mitt värdbarn innan jag skjutsade honom till preschool klockan 8. Det var första gången som jag lämnade honom där på morgonen och direkt när vi parkerade bilen så började han gråta.. Jag stannade där med honom i kanske 10 min och lekte och sen när jag skulle gå så började han gråta igen. Men det bra är ju att jag i alla fall vet att han tycker mer om att vara med mig, än att vara där! ♥ Det blir nog bättre när han vänjer sig att vara där! Kring 12 så åkte jag hem till en ny svensk au pair som heter Michelle och vi gick och åt på en restaurang på College Avenue. Efter lunchen gick vi hem till henne och satt och pratade i säkert 3 timmar innan jag åkte hem och sen hämtade mitt värdbarn. När jag slutade jobba så åkte jag till tyska tjejen Janna och vi åkte och hämtade Michelle och åkte sen vidare till Jack London Square i Oakland där vi skulle ha ett au pair möte. Vi var kring 30 au pairer och jag kände bara typ 4 av dem, det var i alla fall trevligt att träffa lite nya au pairer. Vi åt pizza på en restaurang där och det var gott. Kring 10 tiden så åkte vi hem igen och sammanfattningsvis så var det en väldigt bra tisdag. 
 
Lunch med Michelle
 
Michelle, jag och Janna
 
Var lite tråkig och tog margherita pizza, men den var i alla fall god!
 
 Bilder från au pair mötet