Happy 21st birthday to me!!

En vecka efter min familj åkte hem så var det min födelsedag! :) Dagen firades med att gå ut och äta middag med min värdfamilj. Egentligen så skulle jag åka till San Francisco med Jannica och några andra svenska tjejer, men Jannica skulle med sin värdfamilj till Lake Tahoe så vi bestämde att vi skulle fira mig en annan dag istället. Hur som helst så hade jag en bra födelsedag i USA! :)
 
 
Tårta och presenter som jag fick av finaste Jannica!
 

En dag i Santa Monica

Lördagen, som var vår sista heldag i LA spenderades i Santa Monica. Vi tog bilen dit på morgonen och började med att gå till Santa Monica Pier där vi åt lunch, solade och bara gick omkring och njöt av det underbara vädret. Jag och Hanna åkte även en bergochdalbana där. Det var i alla fall väldigt mysigt där, fast supermycket folk och väldigt turistigt förstås.
 
 
 
 
När vi gått omkring på piren ett tag så gick vi till Third Street Promenade för att shoppa. Vi började med att äta frozen yoghurt, den första sen min familj kom till USA faktisk och sen gick vi omkring i alla butikerna där. När vi shoppat klart så gick vi till Santa Monica Beach och fotade lite innan vi gick tillbaka till piren för att äta middag. Sammanfattningsvis så var det en jättebra lördag i Santa Monica! Bara lite tråkigt att vi skulle åka tillbaka dagen efter, men vi hade en jättebra semester i alla fall och vädret i LA var helt perfekt! :)
 
 
 
 
 
På söndagen åkte vi hem från Los Angeles. Vi gick först till Starbucks för frukost och gick på Walk of Fame en sista gång och det var hur varmt som helst ute! Kring 12-tiden så började vi resan mot San Francisco igen och det tog ca 6 timmar. Vi åkte direkt till min familjs hotell och checkade in och sen åkte vi hem till mig så jag kunde lämna min väska innan vi åkte och åt en sen middag. Jag hade verkligen en jättebra semester med min familj, men det var ändå skönt att komma tillbaka till vardagen igen.

Hollywood Sign & Walk of Fame

Andra dagen i Los Angeles började med att vi tog bilen till Hollywoodskylten! :) Efter en väldigt krokig bilresa uppe i bergen så kom vi fram och tyvärr så blev det lite molnigt just då, men det var verkligen kul att se skylten på nära håll och det var fint där ändå!
 
Hollywood Sign! 
 
 
Efter det så var vi mest i Hollywood ute i solen resten av dagen och lite shopping hann vi också med såklart. Här är även en massa bilder som vi tog på Walk of Fame där vi gick varje dag då vi bodde så nära och även lite andra bilder från Hollywood.
 
 
 
Walk of Fame
 
 
Utanför vårt hotell
 
Fler bilder från Hollywood