Julafton

Vaknade redan klockan 4 på morgonen på julafton då jag skulle köra min värdfamilj till flygplatsen. De åkte till  Colombia och kommer hem nästa torsdag, så skönt med lite semester! Åkte hem igen och sov lite, skypade med familjen som åt julmiddag  och sen kring halv tio tiden så hämtade jag Jannica och vi åkte till Emeryville för att fixa naglarna inför jul och nyår. Sen handlade vi att vi behövde till vår julmiddag och började fixa det när vi kom hem till Jannica. Mellan 6-8 kom alla våra gäster och då åt vi svensk julmat. Maten var jättegod och vi satt och pratade hela kvällen. Jättetrevlig kväll och en väldigt annorlunda, men jättebra julafton!
 
 

Happy Holidays!

Miit värdbarn har inte haft någon skola igår eller idag, så har haft honom hela dagen. Men vädret har verkligen varit på topp och vi har lekt en massa ute i lekparker, så inte helt fel ändå. Igårkväll så åkte jag, Jannica och Sofia till Emeryville för sista minuten julklappsköp. Allt som skulle köpas blev köpt som tur var och idag på morgonen hade vi julklappsöppning hemma hos min värdfamilj eftersom de åker iväg till Columbia tidigt imorgon. Fick verkligen jättefina saker av dem och de blev glada av mina julklappar, perfekt alltså! Ska skjutsa min värdfamilj till flygplatsen kl 4.30 am imorgon.. Känns jättejobbigt att stiga upp så tidigt, men när jag har en hel veckas semester efter det så känns det inte riktigt lika jobbigt. Semestern inleds på bästa sätt imorgon med att fixa naglarna med Jannica och sen en julmiddag med några svenska au pairer. Helt galet att det är julafton imorgon! God Jul!!! 
 
 

Fjärde advent

Eftersom vi inte köpte alla julklappar inne i San Francisco så åkte jag och Janncia till Emeryville för att köpa det sista och det mesta blev faktiskt köpt också. I söndags så var det ju även fjärde advent, något jag inte skulle haft någon koll alls på utan sociala medier hahah. Inget som firas i USA i alla fall. Men jag och Janncia bestämde oss på kvällen att vi ville ha lite fjärde advents mys och som tur är så bor vi ju nästan granne med IKEA så dit åkte vi för att köpa glögg, pepparkakor och lussebullar. Sen fikade vi hemma hos Jannica innan vi åkte hem till mig och köpte med middag.  
 
Julmys
 
Merry Christmas from California!