Happy Halloween!

Fredag idag då och HALLOWEEN!! Har haft en jättebra jobbvecka fram tills idag som var sämsta jobbdagen på länge.. så kunde inte vara mer glad över att det är fredag och helg. Mitt värdbarn sov dåligt inatt, vilket betyder att alla andra i huset också gjorde det. Brukar nästan aldrig vakna av att han skriker på natten, men gjorde det inatt.. Så han har varit trött och jobbig hela dagen och tog inte ens någon nap! Ja alla dagar kan väl inte vara på topp och det är ju de dåliga dagarna som får en att uppskatta de bra dagarna ännu mer, haha ett försök att låta lite mer positiv iallafall! Nä men de allra flesta dagarna är ju faktiskt bra, så ska inte klaga. Sen att det har regnat hela dagen och att jag varit trött gör ju inte det hela bättre precis.. Hur som helst, klockan 4 idag så ska jag med min värdfamilj till mitt värdbarns preschool där vi ska se en halloweenshow som barnen gjort och de kommer klä ut sig, så det kommer nog bli kul. Efter det så blir det middag med värdfamiljen och sen trick or treat. Senare på kvällen blir det utgång i San Fran med ett härligt gäng tjejer. Vi har bokat biljetter till en grym halloweenfest så förhoppningsvis så blir det en superbra kväll, ska bli så kul att få klä ut sig igen! Happy Halloween!! :)
 

Eftersom det är halloween idag och jag inte har några andra bilder från veckan så bjuder jag på en till bild från den förra halloweenfesten!
 
Janna, jag och Jannica

En bättre måndag

När min väckarklocka ringde klockan 7 i måndags så ville jag inget annat än att fortsätta sova. Så kan ju säga att jag blev ganska glad när jag såg att jag fått ett sms av min värdmamma att hon skulle ta mitt värdbarn till preschool. Så sov vidare till tiotiden då jag åt frukost och åkte sen och handlade lite mat till veckan. Jannica slutade redan klockan 12 och kom hem till mig efter hon slutat och vi åkte direkt till Emeryville för att se bio. Började sen jobba klockan halv 5 och slutade halv 6, så hade inte en alltför jobbig jobbdag. Hjälpte min värdmamma att laga middag och kring åttatiden så åkte jag och hämtade Jannica och vi åkte till Emeryville igen och fikade på Starbucks, kollade på böcker i bokaffären och bokade biljetter till en halloweenfest i SF på fredag! Helt enkelt en bättre måndag!
 
 
 
 
 

My weekend

Blir en väldigt kort sammanfattning av min helg. I lördags så regnade det, så det blev lite shopping i Emeryville på dagen. På kvällen så åt jag middag med en tysk au pair som heter Kate på en nyöppnad grekisk restaurang här i Montclair och det var gott och trevligt, senare på kvällen så åkte jag, Jannica och Kate lite spontant till Berkeley. I söndags så hände det inte så mycket. Jag sov hos Jannica och var med henne tills jag började jobba kring 4 tiden och jobbade hela kvällen, somnade innan mina värdföräldrar ens kommit hem.